Fructe proaspete amestecate cu var și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe proaspete amestecate cu var și ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 11 și costă 50 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei suplimentară, coaja de tei, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir, Salată Mixtă De Fructe Proaspete, și Fasole amestecată cu arahide, ghimbir și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, încălziți zahărul și apa până la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 linguriță coaja de tei și sucul de lămâie. Se răcește 10 minute.
În castron mediu, puneți pepene galben și ghimbir.
Se toarnă amestecul de zahăr peste amestecul de pepene galben. Capac; refrigerați aproximativ 1 oră pentru a amesteca aromele.
Chiar înainte de servire, amestecați căpșunile în amestecul de pepene galben.
Se servește garnisit cu coajă suplimentară de tei.