Fructe-Pecan Friptură De Porc

Fructe-Pecan Friptură De Porc
Friptura de porc cu fructe-Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu felul principal. O porție conține 309 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,92 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de portocale, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Friptură De Porc Portocaliu-Pecan, Fript De Porc Umplut Cu Fructe, și Friptură de porc cu sos de fructe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Între timp, într-o tigaie mare, sotează ceapa în 1 lingură de unt timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați suc de portocale și frunze de dafin; gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați sosul de afine, bulionul, nucile pecan și oțetul; gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura; se amestecă sarea, piperul, zahărul și untul rămas până se topește untul. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți 1/4 cană de sos și amestecați conservele; lingură peste friptură. Puneți sosul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați carnea să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista