Fructe La Grătar Cu Ghimbir
Fructul la grătar cu ghimbir este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 212 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, ghimbir, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar, Miere-Fructe De Ghimbir, și Fructe proaspete cu baie de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ananasul, grapefruitul, portocala și mărul cu grosimea de 1/2 inch; înjumătățiți fructele rămase. Într-o tigaie mare combinați ulei, ghimbir, sare și suc de 1 lămâie; aruncați cu fructe și a doua lămâie.
Încălziți tigaia pentru grătar sau grătarul în aer liber. (Acoperiți tigaia pentru grătar cu spray.) În loturi, grătiți fructele la foc mediu-mare până se înmoaie (2-4 minute pe fiecare parte).
Strângeți lămâia la grătar peste fructe.
Se presară cu nucă de cocos.