Fructe La Grătar Cu Ghimbir

Fructe La Grătar Cu Ghimbir
Fructul la grătar cu ghimbir este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 212 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, ghimbir, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar, Miere-Fructe De Ghimbir, și Fructe proaspete cu baie de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați ananasul, grapefruitul, portocala și mărul cu grosimea de 1/2 inch; înjumătățiți fructele rămase. Într-o tigaie mare combinați ulei, ghimbir, sare și suc de 1 lămâie; aruncați cu fructe și a doua lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
AnanasAnanas
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
MărMăr
FructeFructe
SucSuc
LămâieLămâie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Încălziți tigaia pentru grătar sau grătarul în aer liber. (Acoperiți tigaia pentru grătar cu spray.) În loturi, grătiți fructele la foc mediu-mare până se înmoaie (2-4 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați pe platou.
4
Strângeți lămâia la grătar peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
LămâieLămâie
5
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista