Fructe de vacanță și coajă de nuci
Fructe de vacanță și coajă de nuci este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, fistic, cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Încercați Fructe de vacanță și coajă de nuci, Chewy fructe și nuci Granola Baruri, și Parfaite de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cireșele, fisticul și ghimbirul într-un bol mediu, amestecând bine. Linie foaie de copt cu folie grele; chill pan.
Puneți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas termorezistent; gătiți peste apă fierbinte până când ciocolata se topește, amestecând frecvent (aproximativ 5 minute). Se amestecă jumătate din amestecul de fructe; se întinde pe tigaia pregătită. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți amestecul de ciocolată uniform într - un dreptunghi de 11 x 9 inci. Presărați imediat amestecul de fructe rămas uniform deasupra amestecului de ciocolată; se răcește (aproximativ 10 minute).
Rupeți în bucăți de 10 (3 inci); servi.