Fructe de vacanță și coajă de nuci

Fructe de vacanță și coajă de nuci
Fructe de vacanță și coajă de nuci este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir cristalizat, fistic, cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Încercați Fructe de vacanță și coajă de nuci, Chewy fructe și nuci Granola Baruri, și Parfaite de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele, fisticul și ghimbirul într-un bol mediu, amestecând bine. Linie foaie de copt cu folie grele; chill pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas termorezistent; gătiți peste apă fierbinte până când ciocolata se topește, amestecând frecvent (aproximativ 5 minute). Se amestecă jumătate din amestecul de fructe; se întinde pe tigaia pregătită. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți amestecul de ciocolată uniform într - un dreptunghi de 11 x 9 inci. Presărați imediat amestecul de fructe rămas uniform deasupra amestecului de ciocolată; se răcește (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Rupeți în bucăți de 10 (3 inci); servi.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista