Berries ' n ' Cream Torte este un desert care servește 12. O porție conține 502 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită căpșuni, afine, zahăr și zmeură. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Fructe de padure ' n ' Cream Torte, Tort De Bezea De Înghețată Cu Fructe De Pădure Și Smântână, și Cireșe-Fructe De Pădure Bezea Torte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu unsă; desenați un 9-3/4-in. cerc pe fiecare. Puneți o pătrime din aluat pe fiecare cerc; se întinde uniform cu o lingură până la 1/4 in. de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
5
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
7
Combinați zahărul, zahărul de cofetărie și amidonul de porumb. Într-un castron mare, bateți amestecul de smântână și zahăr până se formează vârfuri rigide. Pentru a asambla, așezați un strat de cookie pe o farfurie mare de servire. Se acoperă cu 1-1 / 2 căni amestec de frișcă și 2 căni de fructe de pădure amestecate. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de cookie rămas și amestecul de frișcă. Aranjați fructele de pădure rămase deasupra. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "