Fructe de padure mixte cu crema Mascarpone-Limoncello

Fructe de padure mixte cu crema Mascarpone-Limoncello
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Boabele mixte cu crema Mascarpone-Limoncello ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 326 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de fructe de pădure, coajă de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boabe mixte cu Mascarpone de arțar de miere, Amestec de fructe de padure in vin de la Rossimbrox cu Mascarpone de miere / o supa de fructe de vara, și Boabe macerate cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați frisca, mascarpone, 3 linguri de zahăr și limoncello într-un castron mare. Bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
LimoncelloLimoncello
MascarponeMascarpone
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați toate fructele de pădure, conservele de zmeură, coaja de lămâie și restul de 1/2 cană de zahăr într-un alt castron mare; aruncați ușor. Împărțiți amestecul de fructe de pădure între 8 cupe. Se acoperă cu cremă mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MascarponeMascarpone
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista