Fructe de padure la gratar si Prajitura cu sos Bourbon-Butterscotch

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fructe de pădure la grătar și tort de lire sterline cu sos Bourbon-Butterscotch. Această rețetă face 168 de porții cu 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți bourbon, frișcă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de lire la grătar cu fructe de pădure, Tort de lire la grătar cu fructe de padure beat și Syllabub, și Tort de lire la grătar cu fructe de padure proaspete amestecate din Oregon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Încălziți untul și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă frisca și bourbonul.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Filetați fructele de pădure și tortul de lire uniform pe frigarui.
Așezați pe grătare bine unse și grătiți 1 minut pe fiecare parte sau până când tortul este ușor prăjit.
Se servește cu sos bourbon-butterscotch.