Fructe De Mure-Cardamom Pops
Blackberry-cardamom fructe Pops este un fără gluten și vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de zahăr, mure, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Mure Cardamom Crostata, Cardamom-Blackberry Linzer Cookie-Uri, și BlackBerry, Miere Și Iaurt Pops.
Instrucțiuni
Într-un blender, învârtiți 3 1/2 căni clătite, mure scurse până se omogenizează. Împingeți printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă de 1 litru; aruncați semințele.
Adăugați 1/2 cană suc de mere, 2 până la 4 linguri zahăr (după gust) și 1/8 linguriță cardamom măcinat la pur; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul de fructe în 6 până la 8 forme de suc (Vezi notele). Atașați capacele ferm și introduceți bastoane, lăsând 1 1/2 până la 2 inci din fiecare lipit. Set matrite în congelator, asigurându-vă că acestea sunt nivel și în poziție verticală, și congela până la firma, cel puțin 3 ore, sau până la 2 săptămâni.
Pentru a desface, rulați apă caldă peste matrițe până la jantă, doar până când PoP-urile sunt eliberate din părți, 5 până la 15 secunde.
Scoateți capacele și scoateți PoP-urile.
Pop-uri stratificate: pentru a crea POP-uri în două tonuri, faceți două rețete diferite și folosiți de două ori mai multe matrițe.
Se toarnă un amestec în toate formele și se îngheață până se fixează la atingere deasupra, aproximativ 45 de minute, apoi se toarnă al doilea amestec peste primul și se îngheață complet.