Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructe de mare File Gumbo. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți creveți, cimbru, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Gumbo Fil, Pui, Andouille, și Oyster Fil Gumbo, și Fructe De Mare Gumbo.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Shell și devein creveți, rezerva scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Așezați creveții într-un bol acoperit și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați cojile pe o foaie de fursecuri și coaceți până când cojile sunt uscate și începând să se rumenească pe margini. Opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Faceți stocul: într-o oală de 8 litri, puneți 5 litri de apă, 4 morcovi, 4 cepe și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Apă Fierbinte (100°F)
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Mărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați cojile de creveți. Aduceți stocul încet la fiert. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 5 până la 7 ore, înlocuind apa după cum este necesar, de 2 sau 3 ori, turnând mai multă apă pe partea oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Îndepărtați stocul de pe foc și strecurați. Apăsați tot lichidul din cochilii și legume, apoi aruncați-le. Întoarceți lichidul la căldură și reduceți stocul la 2 până la 3 litri sau la cantitatea dorită (veți avea nevoie de 7 căni din acest stoc pentru această rețetă). Dacă se dorește claritate, strecurați stocul printr-o cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(recomandat: Sos A1)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Într-un castron mic, combinați ardeii roșii, albi și negri, boia, cimbru, oregano, frunze de dafin și sare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Într-o oală grea, de 5 litri sau mai mare, încălziți uleiul la foc mediu, încălzind mai întâi oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați ceapa, țelina și ardeiul verde. Rotiți căldura la mare. Amestecând frecvent, adăugați usturoi, fișier, sos de ardei iute și amestecul de ardei-ierburi. Gatiti 5 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Adăugați sosul de roșii și amestecați, deoarece se reduce la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
13
Adăugați 7 căni din stoc și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
14
Când sunteți gata de servit, adăugați creveți, stridii și carne de crab. Acoperiți și așteptați 5 minute. Opriți focul și lăsați să stea 10 minute.
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.