Fructe De Mare Deviled Ouă
Reteta fructe de mare Deviled Ouă ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ouă, creveți de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Deviled Fructe De Mare Speciale, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle în cuptorul olandez de 4 litri.
Adăugați apă rece până ajunge la 1 inch deasupra ouălor.
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 18 minute. Răciți imediat ouăle aproximativ 10 minute în apă rece pentru a preveni gătirea ulterioară.
Atingeți ou pentru a sparge coajă; rola ou între mâini pentru a slăbi coajă, apoi coaja.
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. Alunecați gălbenușurile într-un castron mediu; rezervați jumătăți de albuș de ou. Mash gălbenușuri cu furculiță. Se amestecă maioneza, condimentul, boiaua și muștarul măcinat până se omogenizează bine. Se amestecă creveții și crabul.
Lingura îngrămădind lingurițe de amestec de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou. La frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. Chiar înainte de servire, presărați slănină și pătrunjel.