Fructe de mare cu lămâie cu paste
Fructele de mare cu lămâie cu paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scoici de dafin, dovlecei de vară, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Fructe De Mare Cu Lămâie, Paste cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran, și Paste Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții. (Dacă creveții sunt înghețați, nu dezghețați; coajați în apă rece.) Faceți o tăietură superficială pe lungime în spatele fiecărui creveți; spălați vena.
Amestecați creveții, scoicile, dovleceii, dovleceii galbeni și ardeiul gras în caserola cu microunde de 3 litri. Acoperiți bine și cuptorul cu microunde la 8 până la 10 minute, amestecând la fiecare 3 minute, până când creveții sunt roz și fermi.
Se scurge; lăsați să stea acoperit 5 minute.
Se amestecă bulionul, sucul de lămâie, amidonul de porumb, buruienile de mărar și sarea într-o cană de măsurare cu microunde de 2 căni până la omogenizare. Cuptorul cu microunde neacoperit la 3 până la 4 minute, amestecând în fiecare minut, până când amestecul se îngroașă și fierbe. Se amestecă în amestecul de fructe de mare.
Serviți amestecul de fructe de mare peste paste.
Garnisiți cu buruieni de mărar proaspete suplimentare, dacă doriți.