Fructe de mare cu lămâie cu paste

Fructe de mare cu lămâie cu paste
Fructele de mare cu lămâie cu paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scoici de dafin, dovlecei de vară, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Fructe De Mare Cu Lămâie, Paste cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran, și Paste Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții. (Dacă creveții sunt înghețați, nu dezghețați; coajați în apă rece.) Faceți o tăietură superficială pe lungime în spatele fiecărui creveți; spălați vena.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Amestecați creveții, scoicile, dovleceii, dovleceii galbeni și ardeiul gras în caserola cu microunde de 3 litri. Acoperiți bine și cuptorul cu microunde la 8 până la 10 minute, amestecând la fiecare 3 minute, până când creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Se scurge; lăsați să stea acoperit 5 minute.
4
Se amestecă bulionul, sucul de lămâie, amidonul de porumb, buruienile de mărar și sarea într-o cană de măsurare cu microunde de 2 căni până la omogenizare. Cuptorul cu microunde neacoperit la 3 până la 4 minute, amestecând în fiecare minut, până când amestecul se îngroașă și fierbe. Se amestecă în amestecul de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Serviți amestecul de fructe de mare peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Garnisiți cu buruieni de mărar proaspete suplimentare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista