Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu fructe de mare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,0 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână slănină, creveți, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 2 căni de apă și sarea la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofi; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Între timp, într-o cratiță grea de 3 litri, gătiți slănina la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți slănina; se sfărâmă și se lasă deoparte. Folosind sârmă măturică, se amestecă făina în picături de slănină. Se amestecă treptat sucul de scoică, frișca și sarea de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă
Suc De Scoici
Sare De Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se încălzește până se îngroașă și se fierbe, amestecând continuu. Se amestecă cartofii, slănina, mazărea și morcovii, porumbul și cimbru. Gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult sau pana cand este fierbinte. Se amestecă creveții și carnea de crab. Se amestecă amestecul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și Morcovi
Crabmeat
Cartofi
Creveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cimbru
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Pe suprafața ușor făinată, desfaceți patiseria.
8
Rulați în dreptunghi de 12x8 inci. Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante în patiserie pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Așezați patiseria în vasul de copt peste amestecul fierbinte de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Rulați marginile exterioare ale produselor de patiserie peste marginile vasului de copt și apăsați pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când crusta devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch