Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Biriyani cu fructe de mare. Această rețetă face 4 porții cu 500 de calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimen măcinat, pește, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pui Biriyani, Hydrabadi Dum Biriyani, și Veggie biriyani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Presărați creveți și pește cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați jumătate de fructe de mare în tigaie și gătiți, întorcând o dată, 3 până la 4 minute sau până se rumenesc. Repetați cu fructele de mare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-un castron; acoperiți și păstrați la cald. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați restul de 2 linguri de unt la cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați ceapă; gatiti 7-8 minute sau pana se rumeneste, razuind pentru a indeparta bucatile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă chimenul și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand continuu, 15 secunde sau pana cand sunt parfumate. Se amestecă roșiile și următoarele 3 ingrediente și se fierbe 1 minut. Se amestecă orezul și cuișoarele și se gătește, amestecând continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă 2 căni de apă și restul de 3/4 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe 17 până la 18 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă fructele de mare rezervate până se încălzesc.