Fructe De Fasole Neagră Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați salata de fasole neagră fructată. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 7 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftine. Un amestec de miere, fasole, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Încercați Fasole Neagră Și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri, Salsa De Fasole Neagră, și Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea neagră și următoarele 5 ingrediente într-un bol de sticlă.
Bateti impreuna coaja si restul ingredientelor intr-un bol mic si stropiti peste amestecul de fasole. Aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți salsa până când este gata de servit.
* 1/2 (24 uncii) borcan papaya Disponibil în secțiunea de produse din supermarket poate fi înlocuit cu papaya proaspete. Dacă nu găsiți papaya, înlocuiți 2 mango coapte, cubate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer râul Rus Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.