Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână jumătăți de caise, nuci pecan, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe Curry Calde, Sos De Fructe Curry Fierbinte, și Fructe Calde Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă 1 băț de unt, 1/2 cană de zahăr brun, 1 lingură de pudră de curry și suc de lămâie împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pachet Milk Duds
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați toate fructele într-un vas mare de copt și amestecați împreună cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Presărați amestecul de unt peste fructe și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 1 1/2 ore, bătând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit