Fructe cu sos de miere-scorțișoară

Fructe cu sos de miere-scorțișoară
Fructe cu sos de miere-scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 153 calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți prune, scorțișoară măcinată, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Piper negru-miere de scorțișoară cu fructe și înghețată, Salată de fructe de tei de miere cu chipsuri de zahăr cu scorțișoară Paleo, și Sos de miere pentru fructe.

Instrucțiuni

1
Tăiați prunele, supreme (secțiunea) portocalele și înjumătățiți strugurii, împărțiți fructele mixte între 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite CongelatePachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite Congelate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
StruguriStruguri
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2
Combinați iaurtul cu miere și scorțișoară. Topiți fiecare cană de fructe cu 1/4 din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista