Frisincrume și salata de rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 176 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, apă, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de rucola, Frisee și frunze roșii cu căpșuni, Salată de rucola, Frisee și frunze roșii cu căpșuni, și Salată de rucola și Frisone cu mazăre, fistic și Pecorino.
Instrucțiuni
1
Combinați maioneza, mărarul, apa, oțetul de sherry, muștarul Dijon, piperul negru și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Muștar Dijon
Piper Negru
Maioneză
Apă
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați frise, rucola pentru copii, bulb de fenicul, castraveți și ridiche. Aruncați ușor pentru a combina.