Frișcă De Arțar Frișcă De Lămâie Frișcă De Frișcă De Frișcă De Frișcă
Nevoie de o farfurie fără lactate și pescatarian? Saut lamaia de arțar frișcă friză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pesmet grosier, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Andive, Escarole și Frisone rapide Sotate, Scoici sotate cu ciuperci sălbatice și Frisee, și Salata frisocrode cu ficat de pui saut și crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Gatiti firimiturile de paine pana se rumenesc si se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Se transferă într-un castron și se amestecă coaja și un vârf de sare.
Ștergeți tigaia, apoi adăugați pasta de hamsii și restul de 2 lingurițe de ulei și gătiți 15 secunde. Creșteți căldura până la mediu-mare și saut jumătate de frișcă de frișcă până când este ușor ofilită, aproximativ 1 minut.
Adăugați restul de frisorme și saut până la ofilire, cu aproximativ 2 minute mai mult. Pe foc, amestecați sucul, siropul, 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se servește acoperit cu pesmet.