Fritters De Ricotta Afumată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fritters de Ricotta afumată. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, ouă, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta), Fritters de rom și Ricotta: Fritelle di Ricottan e Rhum, și Prajituri de cartofi dulci cu fasole Pinto fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sita peste vasul mediu; căptușiți sita cu strat dublu de pânză de brânză, lăsând o surplombă lungă.
Așezați brânza ricotta în sită pregătită și înfășurați îmbrăcămintea de brânză în jurul ricottei, strângând ușor pentru a elibera o parte din lichid din ricotta. Acoperiți și refrigerați până când ricotta și-a eliberat cea mai mare parte a lichidului și brânza este suficient de uscată pentru a forma în bile, cel puțin 24 de ore și până la 2 zile.Aruncați lichidul scurs.
Tapetați foaia de copt cu folie de plasticsau hârtie pergament.
Așezați ricotta scursăbrânză într-un alt castron mediu.
MixPecorino Romano brânză și smokedmozzarella în ricotta. Condimentează după gust cusare și piper.
Adăugați 1 ou; se amestecă pentru a se amesteca.
Așezați făina într-un castron mic.
Bateți restul de 2 ouă într-un alt castron mic pentru a amesteca.
Puneți parmezanul într-un alt castron mic.Formați amestecul de ricotta în bile de mărimea nucului(aproximativ 1 lingură ambalată pentru fiecare).Lucrând cu 1 bilă de brânză odată, înmuiați în ou bătut, apoi rulați în făină, apoi acoperiți din nou cu ou bătut.
Roll brânză ballin parmezan, acoperire complet.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Repetațicu bile de brânză rămase. Se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.Acoperiți și păstrați la rece.
Se toarnă suficient ulei de măsline în skilletto mare ajunge la adâncimea de 1 1/2 inci. Lean deep-frythermometer împotriva partea de tigaie cubulb scufundat în ulei; ulei de căldură la 360 F.
Lucrând în loturi, coborâți câteva bile de brânză odată în ulei fierbinte și prăjiți până laaur, întorcându-se ocazional, 30 de secundela 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferațifritters pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Împărțiți-văprintre farfurii și serviți fierbinte.
Dacă îl găsiți, cumpărați o bucată de brânză ricotta care are o strecurătoareconstruit în recipient, care eliminănevoia de scurgere. Căutați fumatmozzarella la unele supermarketuri și lamagazine de alimente de specialitate.
Cu ambele aperitive, pouran Chardonnay Italian. Donatellei îi plac notele tropicale de fructe ale Chardonnay-ului Tormaresca din 2008 din Puglia (Italia, 12 USD). Dacă nu găsiți acea sticlă, încercați biodinamicul 2008 Alois Lageder "Beta Delta"Chardonnay-Pinot Grigio (Italia, 22 USD). Amestecul său defructe aromate și aciditate strălucitoare ar fi delicioscu biscuiții de ricotta și pâinea cu burrata.