Frittedda cu Scallion Crostini

Frittedda cu Scallion Crostini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1108 calorii, 68G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 6.23 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de prosciutto, blaturi de fenicul cu bulb îndepărtat și pus deoparte, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Crostini di fegatini (ficat de pui toscan Crostini), Crostini di Fegatini (crostini din ficat de pui), și Crostini Mixte: Crostini Misti.
Instrucțiuni
Tăiați anghinarea frunzelor exterioare dure, curățați tulpinile și tăiați-le în jumătate. Înmuiați bobinele în apă rece acidulată. Shell favas ambele sensuri și retrase din circuitul agricol. Tăiați capetele dure ale sparanghelului și tăiați-le în bucăți de 2 inci pe părtinire. Mazăre de coajă și pusă deoparte.
Tăiați becul de fenicul în jumătate și feliați-l în julienne fină.
Tăiați Prosciutto-ul în julienne fine și dați deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline, Prosciutto și fenicul la foc mediu. Gatiti 1 minut si adaugati anghinare scurse. Gatiti 10 minute pana cand incepeti sa se inmoaie si adaugati favas, sparanghel si mazare.
Adăugați 1/2 cană de apă, acoperiți și fierbeți 20 de minute. Descoperiți, adăugați mentă, suc de lămâie, coajă și vârfuri de fenicul. Gratiți pâinea și periați cu restul de 2 linguri de ulei de măsline extra virgin.
Se presară cu scallions și se servește peste frittedda.