Frittatas Cu Somon Mini-Afumat

Mini-afumat Frittatas somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 166 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cremă cu 3 grăsimi, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Frittatas Cu Somon Mini-Afumat, Mini Pizza Cu Somon Afumat, și Mini Quesadillas Cu Somon Afumat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă. Sotati ceapa 23 de minute sau pana se inmoaie; adaugati sare, piper si somon.
Scoateți din plită; lasa sa se raceasca.
Combinați următoarele 4 ingrediente (prin lapte) într-un castron. Se amestecă crema de brânză. Înveliți ușor 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit.
Adăugați 2 linguri de amestec de somon la fiecare ramekin.
Se toarnă 3/4 cană amestec de ouă în fiecare ramekin. (Nu supraîncărcați.)
Așezați ramekins pe foaia de copt; coaceți 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.