Frittata mușcă cu smog, cârnați și Feta
Frittata mușcă cu Bietă, cârnați, iar Fetan este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 20 de porții. O porție conține 100 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frunze de pătrunjel, ouă, cârnați ușori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Frittata Elvețiană Și Feta, Frittata elvețiană și cârnați, și Spanac, roșii uscate și mușcături de feta Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Pulverizați 8 x 8 x 2 inch vas de copt din sticlă cu spray antiaderent.Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugațiswiss chard și gătiți doar până se ofilesc,aproximativ 2 minute.
Scurgere. Se toaca marunt chard, apoi se pune în prosop de bucătărie și se stoarce.uscat. Puneți bietul deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa la skilletand saut până la moale, 4 până la 5 minute.
Se adaugăcârnați și sautați până se rumenesc și gătiți, despărțindu-vă cu furculița, 5 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Bateți ouăle, smântâna, sarea și piperul într-un castron mare pentru a amesteca.
Se adaugă bietă și se răceșteamestec de cârnați, apoi feta; se amestecă pentru a se amesteca.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți frittata până când este așezată în centru, între 45 și 55 de minute.
Transferați vasul de copt în raftși frittata rece 15 până la 20 de minute.
Placeplatter deasupra vasului cu frittata. Folosind ovenmitts, țineți vasul de copt și platoul ferm împreună și inversați frittata pe platou;așezați un alt platou deasupra frittata și inversați din nou, astfel încât frittata să fie în partea dreaptă.
Tăiați frittata în 20 de bucăți. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Așezați frittatapieces pe foaia de copt cu margini. Acoperiți și omorâți. Reîncălziți în cuptorul 325 F până la încălzire, aproximativ 10 minute.
Transferați bucățile de frittata pe platou.
Încingeți fiecare bucată cu pătrunjel; servițicald sau la temperatura camerei.