Frittata florentină cu toppinguri de Bruschetta
Rețeta Frittata florentină cu toppinguri de Bruschetta ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 92 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta Cu Trei Toppinguri, Florentin Frittata, și Frittata Florentin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 6 ingrediente și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic. Pune deoparte.
Combinați ricotta fără grăsimi, piperul negru, restul de 1/4 linguriță de sare, ouăle și albușurile într-un castron mediu.
Încălziți tigaia antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Adăugați ciuperci; saut 2 minute.
Adăugați spanac; saut 1 minut. Se amestecă amestecul de ouă. Înfășurați mânerul tăvii cu folie.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se acoperă cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.