Frittata de vinete, măsline și brânză de ierburi

Frittata de vinete, măsline și brânză de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $ 8.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 841 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de busuioc, măsline ambalate în saramură, vinete violet pentru bebeluși și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui De Mazăre Și Brânză Frittata, Salată de Tunan și anghinare pe pâine de măsline Kalamatan cu brânză Provolone și ierburi proaspete și usturoi Aioli, și Frittata De Măsline.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați jumătățile de vinete, tăiate cu fața în jos, distanțând uniform. Acoperiți; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Bateți ouăle, măslinele, busuiocul și sarea în castron.
Se presară cu piper. Zdrobiți grosolan jumătate de brânză în ouă; se amestecă pentru a se amesteca.
Se toarnă peste vinete, rearanjând uniform în tigaie. Gatiti neacoperit la foc mediu pana cand laturile se fixeaza si fundul incepe sa se rumeneasca, desfacand laturile ocazional cu spatula, aproximativ 5 minute.
Se presară cu brânza rămasă. Acoperiți; gatiti pana se fixeaza, aproximativ 7 minute.