Frittatanul de somon afumat este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână somon, ceapă, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Frittata de somon afumat și mazăre, Frittata De Somon Afumat, și Triunghiuri Frittata De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună 2 linguri de arpagic, ouă, smântână și muștar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Muștar
Arpagic
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Reduceți căldura la minim; adăugați amestecul de ouă. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să se gătească, ridicați ușor marginile cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Gatiti 6 pana la 8 minute sau pana cand amestecul de oua nefierte nu mai curge sub amestecul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuptor
3
Se ia de pe foc.
4
Se presară somon, cremă de brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Somon
Ceapă
5
Se fierbe frittata, la 3 inci de la căldură, la 3 minute sau până când se fixează și crema de brânză începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
6
Scoateți din cuptor și presărați cu arpagic rămas.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.