Frittata de roșii, usturoi și cartofi
Frittata de roșii, usturoi și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 297 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți busuioc, sare, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frittata de roșii, slănină și usturoi prăjit la tigaie, Tomate Porumb Cartofi Cârnați Pesto Frittata, și Usturoi ciuperci frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouă întregi, albușuri, 1/4 cană parmezan, busuioc, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare.
Gatiti usturoiul in 1 lingura de ulei intr-o tigaie grea de 10 inci (de preferat antiaderenta si rezistenta la cuptor) la foc moderat, amestecand, pana devine auriu, aproximativ 1 minut.
Transferați usturoiul cu o lingură cu fante într-un castron.
Adăugați cartofii în tigaie și saut la foc moderat, amestecând, până când sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Transferați cu o lingură cu fante în castron cu usturoi.
Adăugați 1 lingură de ulei și roșii în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când roșiile se rumenesc și pielea se despică, aproximativ 4 minute.
Adăugați uleiul de lingură rămas și cartofii cu usturoi în tigaie, răspândind uniform și presărați cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Se toarnă oul peste legume și se gătește la foc moderat, ridicând oul gătit în jurul marginilor pentru a lăsa oul nefiert să curgă dedesubt, 3 minute. Reduceți căldura la moderat și gătiți, acoperit, încă 5 minute (centrul va fi umed).
Scoateți capacul și prăjiți frittata la 5 până la 7 inci de la foc până la set, aproximativ 5 minute.
Se presară uniform cu 1/4 cană de parmezan rămasă, apoi se fierbe până se topește brânza și frittata se rumeneste, încă 2 până la 3 minute.
Glisați pe un platou și tăiați-l în 4 pene.
* Dacă tigaia dvs. nu este rezistentă la cuptor, înfășurați mânerul cu folie rezistentă (sau un strat dublu de folie obișnuită) înainte de a fierbe.