Frittata De Legume De Vară
Frittata de legume de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.0 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Frittata De Legume De Vară, Frittata De Legume De Vară, și Frittata de sfârșit de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la broiler, la foc mediu.
Adăugați dovlecei, ardei gras, ceapă, cimbru, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru și usturoi. Acoperiți și gătiți 7 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă roșiile. Gatiti, neacoperit, timp de 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Combinați ouăle, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper negru într-un castron mediu; se amestecă cu un tel până se spumează.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie peste legume, amestecând ușor. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 15 minute sau până când aproape se fixează în centru.
Se fierbe frittata 3 minute sau până se fixează. Inversați pe un platou de servire; tăiat în 8 pene.