Frittata De Legume
Frittata de legume ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 11 porții cu 108 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de măsline, feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 28%. Încercați Frittata De Legume, Frittata De Legume, și Frittata De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° cu suportul în poziție centrală. Într-un castron mare, bateți ouăle cu lapte, sare și piper.
Ulei cald într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Se adauga ardeiul rosu si ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă spanacul și se fierbe până se usucă, aproximativ 2 minute. Distribuiți legumele uniform în tigaie și turnați amestecul de ouă. Zdrobiți feta deasupra. Gătiti fără a amesteca până când ouăle abia încep să se așeze în jurul marginilor, 2 până la 3 minute.
Coaceți frittata până aproape așezată în centru, aproximativ 15 minute. Turn broiler pe mare; frittata broil până la partea de sus este maro auriu, aproximativ 2 minute, uitam cu atenție pentru a preveni supra-rumenire.
Lăsați frittata să se odihnească 5minute înainte de servire.