Frittata de ciuperci și spanac cu Gouda afumată
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Frittata cu ciuperci și spanac cu Gouda afumată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, brânză gouda și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Frittata de ciuperci și spanac cu Gouda afumată, Frittata gouda afumată cu verdeață de iarnă, și Sparanghel, mazăre și Frittatan Gouda afumat sparanghel, mazăre și Frittata gouda afumată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute.
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand frecvent, 4 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Adăugați spanac; acoperiți și gătiți 1 minut sau doar până când spanacul este ofilit.
Într-un castron mediu, combinați ouăle, albușurile, 1/4 cană de brânză, sare și piper; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de spanac; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză peste frittata.
Coaceți 30 de minute sau până când ouăle sunt așezate în centru și brânza s-a topit.
Notă de vin: un roșu California catifelat, bogat în fructe de pădure, din strugurii Petite Sirah, se va potrivi cu pământul ciupercilor frittata și va tăia aroma bogată de Gouda. Căutați Bogle, un vin mare la un preț relativ mic, aproximativ $