Frittata de busuioc de cartofi necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD pe porție. Acest curs principal are 482 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Un amestec de praf de copt, unt, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 354 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi-Busuioc Frittata, Cartofi Busuioc Frittata Pătrate, și Zucchini & Busuioc Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie de omletă rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați cartofii și prăjiți-i până sunt fierți, întorcându-se des, aproximativ 10 până la 15 minute. Topiți restul de 5 linguri de unt într-un vas mic în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
5
Între timp, bateți ouăle, apoi amestecați ricotta, Gruyere, untul topit, sarea, piperul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
Brânză Ricotta
Unt
Piper
Busuioc
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se presară făina și praful de copt și se amestecă în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
7
Se toarnă amestecul de ouă peste cartofi și se pune tigaia în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Coaceți frittata până se rumenesc și se umflă, 50 de minute până la 1 oră. Acesta va fi rotunjit și ferm în mijloc și un cuțit introdus în frittata ar trebui să iasă curat.