Frittata cu sparanghel și brânză de capră

Sparanghel și brânză de capră Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 210 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ouă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frittata cu sparanghel prăjit și brânză de capră, Skillet Frittata de primăvară cu sparanghel și brânză de capră, și Frittata de Paște cu sparanghel, brânză de capră și ierburi de primăvară.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 8 inci sau o tigaie din fontă, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați sparanghel, presărați sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Preîncălziți broilerul la mare. Într-un castron mediu, amestecați împreună ouăle; se condimentează cu sare și piper suplimentar.
Se toarnă ouăle peste amestecul de ceapă-sparanghel, Se amestecă pentru a se combina, apoi se pune suprafața cu brânză de capră. Gatiti, fara a amesteca, pana cand ouale sunt asezate pe fund si incep sa se aseze deasupra, aproximativ 5 minute.
Transferați tigaia în cuptor și fierbeți, la 4 până la 5 inci de elementul de încălzire, până când ouăle sunt complet setate și încep să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Tăiați în pene și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.