Frittata cu somon afumat și cremă de brânză

Frittata cu somon afumat și cremă de brânză
Frittata cu somon afumat și cremă de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 237 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Un amestec de acompaniament, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frittata cu somon afumat și cremă de brânză, Frittata cu somon afumat și cremă de brânză, și Frittata de somon afumat, mărar și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună ouăle, laptele, arpagicul, busuiocul, piperul și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PiperPiper
BusuiocBusuioc
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci (dacă mânerul este din plastic, înfășurați-l într-un strat dublu de folie) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie și se împrăștie bucăți de brânză cremă deasupra, apoi se gătește, ridicând oul gătit în jurul marginilor folosind o spatulă pentru a lăsa oul crud să curgă dedesubt, până când frittata este așezată pe fund și oul este aproape setat, dar încă umed deasupra, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se ia de pe foc.
6
Presărați somon peste tot frittata, apoi apăsați ușor somonul și agitați tigaia pentru a permite somonului să se așeze deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Prăjiți frittata la aproximativ 6 inci de la căldură până când este setată, ușor umflată și aurie în plasturi, 1 până la 1 1/2 minute.
8
Se răcește 5 minute, apoi slăbiți marginea cu spatula și glisați pe o placă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista