Frittata cu slănină, Ricotta proaspătă și verdeață

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Frittata cu slănină, Ricotta proaspătă și verdeață ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, brânză ricotta cu lapte integral, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Frittata cu Ricottan și verdeață mixtă, Verdeață cu unt condimentat și Ricotta proaspătă, și Bacon & ricottan frittata la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. gătiți slănină într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor cu diametrul de 12 inci, la foc mediu-mare, până când este crocantă. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă picături de slănină în castron; rezervă. Întoarceți 2 linguri de picături în tigaie.
Se adaugă șalotele și saut-ul la foc mediu până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Adăugați jumătate de verdeață și aruncați până când începe să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Adăugați verdeața rămasă și saut-ul până când este ofilit, fraged și uscat, aproximativ 15 minute.
Transferați verdele pe farfurie; rece.
Clătiți și uscați tigaia. Bateți ouăle și sarea pentru a se amesteca într-un castron mare.
Bateți în 3/4 cană parmezan, apoi verdeață și jumătate de slănină. Se amestecă ricotta, lăsând câteva aglomerări.
Încălziți 1 lingură de picături rezervate în tigaie la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă; întindeți verdeața uniform.
Presărați slănina rămasă și 1/4 cană parmezan peste ouă. Gatiti la foc mediu pana cand frittata este doar setata la margini, aproximativ 10 minute.
Se transferă la cuptor și se coace până se fixează, aproximativ 20 de minute.
Tăiați în jurul frittata pentru a slăbi; glisați pe platou.
Lăsați să se răcească 30 de minute. Feliați în pene și serviți.