Frittata cu Moreluri, fasole Fava și brânză Pecorino Romano

Frittata cu Moreluri, fasole Fava și brânză Pecorino Romano
Frittata cu Moreluri, fasole Fava și brânză Pecorino Romano ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, pătrunjel, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fava fasole, mentă și Pecorino Romano Bruschetta, Un sandviș toscan: fasole fava și brânză pecorino, și Brioșe Savuroase Cu Fasole Fava, Brânză Pecorino Și Salam.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti fasolea fava in apa clocotita 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
3
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scufundați fasolea în apă cu gheață; se scurge bine. Cojiți piei dure din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Așezați ciupercile într-un castron mic cu apă rece; rotiți ușor ciupercile pentru a îndepărta orice nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scurgeți; clătiți bine.
6
Se scurge pe prosoape de hârtie, patting ciuperci uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciupercile în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați 1 lingură de brânză, pătrunjel și următoarele 6 ingrediente (prin albușuri) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel. Se amestecă ciupercile și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când marginile sunt umflate și centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
14
Presărați blatul de frittata cu restul de 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
15
Garnisiți cu frunze proaspete de tarhon, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista