Frittata cu Moreluri, fasole Fava și brânză Pecorino Romano
Frittata cu Moreluri, fasole Fava și brânză Pecorino Romano ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, pătrunjel, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fava fasole, mentă și Pecorino Romano Bruschetta, Un sandviș toscan: fasole fava și brânză pecorino, și Brioșe Savuroase Cu Fasole Fava, Brânză Pecorino Și Salam.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti fasolea fava in apa clocotita 30 de secunde.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scufundați fasolea în apă cu gheață; se scurge bine. Cojiți piei dure din fasole.
Așezați ciupercile într-un castron mic cu apă rece; rotiți ușor ciupercile pentru a îndepărta orice nisip.
Se scurge pe prosoape de hârtie, patting ciuperci uscate.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc.
Combinați 1 lingură de brânză, pătrunjel și următoarele 6 ingrediente (prin albușuri) într-un castron mediu; se amestecă cu un tel. Se amestecă ciupercile și fasolea.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand usor.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când marginile sunt umflate și centrul este aproape setat.
Presărați blatul de frittata cu restul de 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Garnisiți cu frunze proaspete de tarhon, dacă doriți.