Frittata
Frittatan este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de măsline, brânză romano, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata), și Frittata verde: Frittata con le Erbe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. bateți împreună ouăle cu sarea și piperul (nu bateți prea mult; doar amestecați până când ouăle se reunesc mai ales.) Se amestecă brânzeturile rase și se lasă deoparte. (Se amestecă sosul fierbinte dacă se folosește.) Într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți câteva minute, amestecând frecvent, până când ceapa este moale și se rumeneste.
Adăugați cartofi tăiați cubulețe, presărați sare și piper și amestecați pentru a găti cu ceapa câteva minute.
Adăugați kale și amestecați pentru a găti aproximativ 1 minut. La final, adăugați ardeii roșii prăjiți și măslinele și amestecați până când totul este fierbinte.Asigurați-vă că toate ingredientele sunt distribuite uniform pe fundul tigaiei, apoi turnați amestecul de ouă, astfel încât să acopere uniform totul.
Lăsați-l să stea pe arzător timp de 30-45 de secunde pentru a seta marginile, apoi puneți tigaia în cuptor.Urmăriți frittata în timp ce gătește.
Lăsați-l să se gătească la cuptor timp de 10-12 minute până când ouăle sunt setate, dar scoateți-l înainte ca ouăle să se rumenească foarte mult deasupra. Glisați frittata din tigaie și pe o tăietură. Cu un cuțit lung zimțat, feliați-l în pene și serviți cald cu fructe proaspete. Notă: utilizați orice ingrediente doriți! Ciuperci, praz, diferite brânzeturi, roșii, dovlecei, dovlecei, ardei grași. Distracție plăcută!