Fritatten Soupe
Fritatten Soupe este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. O porție conține 219 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de vită, ulei de măsline, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, și Soupe au Pistou.
Instrucțiuni
Încălziți un vas de sos la foc mediu cu o picătură de ulei de măsline. Gatiti usor ciupercile 5 minute, condimentati usor cu sare si piper.
Adăugați un strop de sherry și gătiți.
Adăugați ciorba de vită și 1 cană de apă și fierbeți la foc mic.
Bateți ouăle într-un bol cu un vârf de sare și un strop de apă, aproximativ 2 lingurițe.
Presărați făina în timp ce bateți și adăugați o linie de nucșoară proaspăt rasă.
Încălziți o picătură de ulei de măsline la un moment dat într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați o oală mică de ouă în tigaie și rotiți-o în jur. Întoarceți creponul de ou după 30 până la 40 de secunde și gătiți 15 până la 20 de secunde pe cealaltă parte. Stivați crepele de ou și când ați folosit ultima, 6 până la 8 crepe, rotiți crepele și feliați în benzi de 1 inch.
Împărțiți fâșiile de crep uniform între 4 boluri și acoperiți cu 2 linguri de arpagic tocat, apoi tocați bulionul de vită și ciuperci deasupra și serviți imediat.