Fritatta de dovlecei și ierburi mărunțite

Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Fritatta de dovlecei și ierburi mărunțite ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 199 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, ierburi precum pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fritatta De Dovleac De Vară, Fritatta de dovlecei Delicata prăjită și brânză de capră cu o salată de mere cu nuci și tei, și Curcan mărunțit cu cinci condimente cu salată de ierburi și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F. topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Adăugați dovlecelul mărunțit și condimentați după gust cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand dovlecelul si-a eliberat lichidul si acel lichid s-a fiert, aproximativ 6 minute.
Adăugați scallions și ierburi și gătiți încă 2 minute.
Se toarnă ouăle în tigaie și se condimentează cu sare și piper. Folosind o spatulă de cauciuc Distribuiți dovleceii în ouă.
Puneți tigaia în cuptor și gătiți până când ouăle sunt doar setate, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească apoi slăbiți marginile unei fritatta cu o spatulă. Întoarceți sau glisați cu grijă fritatta pe o tăietură, apoi feliați și serviți presărate cu mai multe ierburi proaspete.