Friscrode cu portocale de sânge și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Frisormele cu portocale de sânge și fenicul. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 90 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați piper, portocale de sânge, frisone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată de fenicul cu portocale de sânge, Salată De Spanac Cu Fenicul Și Portocale De Sânge, și Carpaccio De Fenicul Cu Portocale De Sânge Și Măsline Negre.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, șalotele și un vârf generos de sare într-un castron mic.
Sfert fenicul bec pe lungime și se taie departe de bază. Tăiați sferturile subțiri transversal cu o mandolină sau alt feliator manual de legume sau cu un cuțit de bucătar.
Segmentați portocalele: lucrând cu unul câte unul, tăiați o felie de jos și de sus pentru a expune carnea. Stați portocaliu pe o placă de tăiere. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja și miezul alb, urmând curba fructului.
Tăiați între membrane și fructe pentru a elibera segmente într-un castron. Repetați cu portocalele rămase.
Îndepărtați miezul și orice frunze exterioare de culoare verde închis cu gust amar și vârfurile frunzelor de la frise. Rupeți frunzele centrale de culoare galben pal în bucăți de mușcătură pentru a obține opt pumni mici.
Combinați frise, fenicul și pătrunjelul într-un castron de servire.
Adăugați segmente de portocale la frise, lăsând sucul în urmă.
Adăugați ulei de șalotă, mai multe măcinări de piper și 1/2 linguriță. sare și aruncă ușor. Condimentați cu mai multă sare și o stoarcere de suc de lămâie, dacă doriți.
Faceți înainte: prin Pasul 4, până la 8 ore; acoperiți uleiul de șalotă și lăsați la temperatura camerei. Puneți fenicul într-un castron, acoperiți cu un prosop umed și răciți. Acoperiți portocalele și răciți. Înfășurați frise într-un prosop de hârtie, puneți-l într-o pungă de plastic și răciți-l.