Frisca De Ghimbir
Frisca de ghimbir necesită aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 122 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, smântână grea, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caise Fripte Cu Frisca De Ghimbir, Cireșe Kahlua Cu Frișcă Și Snaps De Ghimbir, și Tort de melasă cu lămâie-ghimbir cu frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti smantana si ghimbirul intr-o cratita grea de nonaluminiu la foc mediu-mare, amestecand des, 3 pana la 5 minute sau doar pana cand apar bule (nu fierbeti); scoateți de pe foc și lăsați să se răcească complet (aproximativ 20 de minute). Se răcește 4 până la 12 ore. (Crema trebuie să fie rece ca gheața înainte de a bate.)
Se toarnă amestecul de smântână printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând ghimbirul. Bateți la viteză medie - mare cu un mixer electric 1 minut sau până la spumă; creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr pudră, bătând 2 până la 3 minute sau doar până se formează vârfuri rigide. (Nu exagerați sau crema va deveni granulată.) Utilizați imediat.