Friptură și Topping de ciuperci

Friptura și toppingul de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 361 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare și piper, friptură rotundă superioară, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Topping De Friptură ~ Legume Murate, și Friptură De Brânză Și Panini De Ciuperci Cu Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul și rumeniți fâșiile de friptură și ceapa. Când ați terminat, scoateți friptura și ceapa din tigaie.
În aceeași tigaie adăugați unt și topiți la foc mic.
Se amestecă făina și se amestecă cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Bateți în bulionul de vită și gătiți până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați ciupercile și întoarceți carnea de vită și ceapa în tigaie. Se fierbe timp de 30 de minute, până se înmoaie. Sosul Worcestershire și smântâna se adaugă chiar la sfârșit.
Nu lăsați toppingul să fiarbă. Păstrați fierbinte într-un vas de frecare la foc foarte mic.
Serviți peste cartofi copți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.