Friptură și sos cu aragaz lent
Friptura și sosul cu aragaz lent ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 357 calorii, 56G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $10.4 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, făină, ochi de friptură rotundă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Aragaz lent friptură cu sos, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un 5 1/2-qt. aragaz lent.
Presărați friptura uniform cu făină, sare și piper. Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Transferați friptura în aragazul lent.
Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute.
Scoateți friptura din aragazul lent; felie pentru a servi. Degresați grăsimea din sos în aragaz lent, dacă doriți.
Bateți sosul; se servește peste friptură.