Friptură și sos cu aragaz lent

Friptură și sos cu aragaz lent
Friptura și sosul cu aragaz lent ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 357 calorii, 56G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $10.4 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, făină, ochi de friptură rotundă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Aragaz lent friptură cu sos, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un 5 1/2-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Presărați friptura uniform cu făină, sare și piper. Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Transferați friptura în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute.
5
Scoateți friptura din aragazul lent; felie pentru a servi. Degresați grăsimea din sos în aragaz lent, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Bateți sosul; se servește peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista