Friptură și legume în timpul săptămânii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura și legumele în timpul săptămânii. Această rețetă face 8 porții cu 260 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chuck pot roast, Gravy de vită campbell ' s, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de vită cu praful de usturoi.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile.
Așezați cartofii, morcovii și ceapa într-un aragaz lent de 3 1/2 litri.
Se toarnă sosul peste carnea de vită și legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 11 ore* sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită din aragaz și lăsați-o să stea 10 minute.
Serviți carnea de vită cu legumele și sosul.