Friptură și brânză Hoagies
Friptură și brânză Hoagies necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 701 calorii, 53G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Dacă aveți brânză Monterey jack, fulgi de piper, muștar brun picant și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Asigurați-înainte de masă 3 Minute friptură Hoagies cu sos de friptură de casă, Ciuperci Friptură Hoagies, și Hoagies Cu Friptură Cubată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Preîncălziți broilerul.
Condimentează friptura cu sare și piper, după gust. Gratiți carnea până când este medie-rară, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul Worcestershire, sosul de soia, muștarul, rozmarinul și fulgii de ardei roșu. Pune deoparte.
Scoateți friptura de pe grătar pe o tăietură, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 5 minute. Feliați friptura subțire și aruncați feliile în amestecul de sos Worcestershire.
Întindeți rulourile deschise și aranjați pe o foaie de copt.
Presărați fiecare rulou cu o 1/4 cană de brânză și puneți-le sub broiler până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 1 până la 2 minute.
Într-un castron mic, amestecați maioneza și sosul fierbinte.
Întindeți maioneza pe fundul fiecărei role. Puneți un sfert din carnea de vită în fiecare dintre rulouri. (Rezervați 4 bucăți de carne de vită pentru rețeta rotundă 2 roșii umplute cu cuscus). Se acoperă cu blaturile ruloului, se taie pe jumătate și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.