Friptură înainte cu Gremolata de alune și conopidă

Friptura Make-Ahead cu Gremolatan de alune și conopidă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de conopidă, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Make-ahead Meal 3 Minute Steak Hoagies cu sos de friptură de casă, Friptură de flanc dulce și acidulată (Oamc sau Make Ahead), și Salată de jicama cu friptură prăjită, rodie și coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați alune, opriți focul și rotiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Se strecoară uleiul și se rezervă alunele. Puneți 1 lingură de ulei de alune peste conopidă și condimentați cu sare și piper.
Transferați pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Între timp, condimentați friptura cu sare și piper și încălziți canola, legumele sau uleiul de măsline ușor într-o tigaie mare la foc mare până când fumați ușor. Gatiti friptura, intorcandu-se ocazional, pana se rumeneste bine si centrati Inregistreaza 120 pana la 125 f pe un termometru de citire instant pentru mediu rar, 130 F pentru mediu, 8 pana la 10 minute in total.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Combinați pătrunjelul, coaja de lămâie, alunele și lingura rămasă ulei de alune într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați la conopidă și aruncați pentru a acoperi. Felie de friptură.
Serviți sau refrigerați și serviți la rece sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.