Friptură Ușoară Salisbury
Friptura ușoară Salisbury necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 312 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 23 de fani. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sos worcestershire, ketchup și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ovăzul laminat, puteți urma acest curs principal cu Tort Jumbo Cu Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Încercați Friptură Ușoară Salisbury, Cea Mai Bună Friptură Salisbury, și Salisbury Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați carnea de vită măcinată, ovăzul, oul, sosul Worcestershire, ketchup-ul, apa, ceapa tocată uscată, sarea și piperul într-un bol până când sunt combinate uniform; formați în 6 chiftele în formă ovală.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Gatiti chiftelele in tigaie fierbinte pana se rumeneste complet, 2 minute pe fiecare parte.
Transferați prăjiturile rumenite într-un vas de copt.
Torturi de Top cu inele de ceapa. Amestecați supa de ciuperci și laptele împreună într-un bol; se toarnă peste chiftele. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm, fierbinte și gri în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).