Friptură ușoară de fier plat în sos de vin

Friptură ușoară de fier plat în sos de vin
Friptură ușoară de fier plat în sos de vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 572 de calorii, 35 g de proteine și 40 g de grăsime fiecare. Pentru 4,15 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Este perfect pentru ziua indragostitilor. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 56 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, pudră de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 83%. Rețete similare includ friptură de fier plat cu sos de vin roșu, friptură de fier plat cu sos Cabernet și friptură de fier plat cu sos tango.

Instrucțiuni

1
Lăsați fripturile să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
2
Amestecați 2 linguri de ulei de măsline, piper cayenne, piper negru, boia de ardei măcinată, sare, pudră de muștar și pudră de usturoi într-un castron mic pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1/2 Cană Mazăre Sau Legume Fierte1/2 Cană Mazăre Sau Legume Fierte
Fripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 KilogrameFripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
3
Înțepăți fripturile peste tot cu o furculiță și frecați-le bine cu pasta de condiment, amestecând carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
4
Încinge o tigaie mare și grea la foc mare și adaugă restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
5
Încălziți uleiul până când începe să fumeze și prăjiți rapid fripturile până când exteriorul se rumenește, dar centrul este încă roșu ca sângele și tocmai încălzit, 2-3 minute pe parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 115 grade F (46 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
1/4 De Kilogram De Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch1/4 De Kilogram De Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți fripturile din tigaie cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
DuzinăDuzină
7
Turnați vinul roșu uscat în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile rumenite de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn. Se amestecă ciupercile portobello feliate și se gătesc și se amestecă până când ciupercile sunt fierte și și-au eliberat lichidul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
Vin Roșu SecVin Roșu Sec
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
8
Puneți fripturile în tigaie deasupra sosului de ciuperci și vin. Reduceți căldura la LOW și gătiți până când sosul se reduce și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
9
Scoateți fripturile pe platoul de servire și turnați sosul de ciuperci peste fripturile pentru a le servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură de fier plată în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista