Friptura ușoară de banchet este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 337 calorii, 43G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi noi, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Yankee Pot Roast-faceți o friptură perfectă cu oala noastră, este ușor de făcut, Friptură Ușoară, și Friptură Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați friptura cu sare și piper de usturoi și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă supa peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 2 ore și 30 de minute până la 3 ore; adăugați morcovi și cartofi și coaceți, acoperiți încă 1 oră.