Friptură Tradițională De Oală Yankee
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura tradițională de oală Yankee ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii de prune, piper crăpat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Friptură Tradițională De Oală Yankee, Yankee Pot Roast-faceți o friptură perfectă cu oala noastră, este ușor de făcut, și Friptură De Oală Yankee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Se presară friptura cu sare și piper.
Adăugați friptura în tigaie, rumenind pe toate părțile (aproximativ 8 minute).
Adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până se rumenesc. Întoarceți friptura în tigaie.
Combinați bulionul, ketchup-ul și Worcestershire; se toarnă peste friptură.
Adăugați roșii; aduceți la foc mic.
Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore sau până se înmoaie.
Adăugați cartofi și morcovi; acoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă sucul de lămâie.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.