Friptură Salisbury cu sos de ciuperci sălbatice, cartofi zdrobiți cu usturoi și brânză de plante și arpagic, spanac cremă

Friptură Salisbury cu sos de ciuperci sălbatice, cartofi zdrobiți cu usturoi și brânză de plante și arpagic, spanac cremă
Friptură Salisbury cu sos de ciuperci sălbatice, cartofi zdrobit cu usturoi și brânză de plante medicinale și arpagic, spanac crema ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1167 calorii. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți arpagic sau, carne de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Brânză la grătar cu friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Cartofi noi zdrobiți cu usturoi și arpagic, și Friptură Salisbury cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Acoperiți vasul cu capac și aduceți apa la fierbere. Sare apă clocotită și cartofi. Lăsați capacul de pe oală și se fierbe la fierbere de rulare pana cand se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce cartofii gătesc, combinați carnea, Worcestershire, ceapa și condimentele de friptură sau sare și piper. Formați 2 paturi mari, ovale, groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați o lingură de ulei de măsline extravirgin și chiftelele de carne într-o tigaie fierbinte. Gatiti carnea 6 minute pe fiecare parte pana cand carnea este uniform caramelizata la exterior si sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Îndepărtați carnea și acoperiți-o cu folie de staniu liberă pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Adăugați încă 1 rotire a tigaiei ulei de măsline extravirgin și unt în tigaie, apoi ciupercile. Condimentează ciupercile cu sare și piper și sotează ciupercile până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
În timp ce ciupercile gătesc, stoarceți spanacul dezghețat uscat, strângându-l într-un prosop de bucătărie. Într-o tigaie mică, adăugați unt și smântână și încălziți într-o bulă la foc moderat. adăugați spanacul și sarea și piperul. Gatiti pana cand spanacul se ingroasa cu crema, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru ciuperci, adăugați o stropire de făină în tigaie și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Bateți în stoc și îngroșați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
În timp ce sosul se îngroașă, scurgeți cartofii și reveniți la oala fierbinte. Smash cartofi cu un pic de jumătate și jumătate sau smântână și usturoi și brânză de plante medicinale. Smash și încorporează arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
12
Pentru a servi, turnați sosul peste friptura Salisbury.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
13
Serviți cartofi și spanac cremă alături de fripturi. Acum, că este o cină TV, DELUXE!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista