Friptură Salisbury cu sos de ciuperci sălbatice, cartofi zdrobiți cu usturoi și brânză de plante și arpagic, spanac cremă

Friptură Salisbury cu sos de ciuperci sălbatice, cartofi zdrobiți cu usturoi și brânză de plante și arpagic, spanac cremă
Friptură Salisbury cu sos de ciuperci sălbatice, cartofi zdrobit cu usturoi și brânză de plante medicinale și arpagic, spanac crema ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1167 calorii. Pentru $ 6.64 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți arpagic sau, carne de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Brânză la grătar cu friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Cartofi noi zdrobiți cu usturoi și arpagic, și Friptură Salisbury cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Acoperiți vasul cu capac și aduceți apa la fierbere. Sare apă clocotită și cartofi. Lăsați capacul de pe oală și se fierbe la fierbere de rulare pana cand se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce cartofii gătesc, combinați carnea, Worcestershire, ceapa și condimentele de friptură sau sare și piper. Formați 2 paturi mari, ovale, groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Preîncălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați o lingură de ulei de măsline extravirgin și chiftelele de carne într-o tigaie fierbinte. Gatiti carnea 6 minute pe fiecare parte pana cand carnea este uniform caramelizata la exterior si sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Îndepărtați carnea și acoperiți-o cu folie de staniu liberă pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Adăugați încă 1 rotire a tigaiei ulei de măsline extravirgin și unt în tigaie, apoi ciupercile. Condimentează ciupercile cu sare și piper și sotează ciupercile până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
În timp ce ciupercile gătesc, stoarceți spanacul dezghețat uscat, strângându-l într-un prosop de bucătărie. Într-o tigaie mică, adăugați unt și smântână și încălziți într-o bulă la foc moderat. adăugați spanacul și sarea și piperul. Gatiti pana cand spanacul se ingroasa cu crema, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Pentru ciuperci, adăugați o stropire de făină în tigaie și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Bateți în stoc și îngroșați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
În timp ce sosul se îngroașă, scurgeți cartofii și reveniți la oala fierbinte. Smash cartofi cu un pic de jumătate și jumătate sau smântână și usturoi și brânză de plante medicinale. Smash și încorporează arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
12
Pentru a servi, turnați sosul peste friptura Salisbury.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Serviți cartofi și spanac cremă alături de fripturi. Acum, că este o cină TV, DELUXE!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista