Friptură Salisbury cu sos de ciuperci
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Friptura Salisbury cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 170 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, amestecați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury și sos de ciuperci, și Friptură Salisbury cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, oul, 1/4 cană din amestecul Bisquick și ardeiul. Cu mâinile ude, formați amestecul de carne de vită în 6 torturi ovale, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Înveliți ușor chiftelele cu 1/4 cană rămasă Bisquick mix.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Aranjați chiftelele într-un singur strat în tigaie.
Adăugați felii de ceapă în jurul și deasupra chiftelelor. Gatiti 12-16 minute, intorcand chiftelele o data si amestecand ceapa ocazional, pana cand termometrul pentru carne introdus in centrul chiftelelor citeste 160 F.
Dacă este necesar, lingurați grăsimea din tigaie și aruncați-o.
Adăugați ciuperci și sos în tigaie. Întoarceți patties pentru a acoperi cu sos.
Se încălzește până la fierbere.